7 CUVINTE DE SPIRITUALITATE ȘI INTENȚIE PENTRU TINE

Cuvintele sunt sacre, au putere și vibrează cu energia și intenția care le sunt puse. Cuvintele spiritualității pot modifica realitatea, deci iata importanța de a avea grijă de ceea ce este gândit și ce se spune.

Este posibil să folosiți cuvinte pentru a consolida și a atinge obiectivele stabilite, prin decrete și afirmații. Un alt mod simplu și eficient de a folosi cuvintele în favoare este de a crea mementouri.

Acestea pot fi înregistrate în alarma telefonului mobil, notate pe carduri de carton sau postarea acesteia (note de bord). Scopul este ca atunci când vedeți cuvântul, să vă amintiți imediat ce doriți și să vă simțiți motivați.

În aceste cazuri, este convenabil să folosiți cuvinte pozitive de spiritualitate cu energie pozitivă, care vă reprezintă sau vă raportează la scopul vostru.

Dacă aveți nevoie de inspirație, nu vă faceți griji, iata 7 cuvinte pline de spiritualitate și intenție, cu care puteți începe.

7 Cuvinte de spiritualitate

ALOHA

Origine hawaiana. Ca și Namaste-ul hindus, Aloha este unul dintre cuvintele spiritualității folosite ca salut sau binecuvântare.

Printre diferitele sensuri asociate acesteia sunt „frumusețea”, „pacea”, „bucuria”, „distracția” și „te binecuvântează”.

NAMASTÉ

Poate unul dintre cele mai cunoscute cuvinte de spiritualitate, legate de practicile spirituale antice.

Fraza Namaste și-a avut originea în India și este folosită în mod regulat ca expresie a salutului sau a binecuvântării dintre adepții budismului, însoțită de o ușoară înclinație sau reverență și de unirea mâinilor deschise pe piept (atitudine de rugăciune sau cerere).

De-a lungul anilor, numeroase semnificații au fost aplicate termenului Namaste, două dintre cele mai acceptate sunt: „Divinitatea din mine, onorează Divinitatea din tine” și „Ființa mea interioară binecuvântează și salută ființa ta interioară”.

NANKURUNAISA

Unul dintre cele mai frumoase cuvinte de spiritualitate ale japonezilor antici. Nankurunaisa se referă la faptul că trecerea timpului ajută la remedierea tuturor, așa că trebuie să ne concentrăm să trăim acum cu un zâmbet.

NATSUKASHII

Tot de origine japoneză, acest cuvânt deschide ușa spre amintiri bune. Natsukashii înseamnă „nostalgie fericită”, acele amintiri care aduc bucurie în prezentul tău.

RESILENCIA

Rezistența este capacitatea de a depăși împotriva evenimentelor adverse, obținerea forței, a echilibrului emoțional și a succesului ca urmare a efortului.

Utilizarea termenului în psihologie a fost dezvoltată de psihiatrul și neurologul francez Boris Cyrulnik (1937).

SAT NAM

Unul dintre cele mai utilizate Mantras, în timpul practicării Kundalini Yoga. Sensul său este tradus prin „Adevărul este identitatea mea” sau „Adevărata identitate”, cu referire la esența sau natura reală a indivizilor.

Sat Nam este, de asemenea, considerat o afirmație. Meditația cu această mantră este recomandată pentru curățarea blocajelor negative. Pentru aceasta, sintagma se pronunță însoțită de respirație (Sat la inhalare și Nam când expiră).

SERENDIPITATE (SERENDIPIA)

Cuvânt de origine engleză, care se referă la acțiunea de a găsi ceva bun, atunci când căutați altceva. Conceptul poate fi rezumat ca o constatare norocoasă sau prin noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here