Lumânările violet au semnificatia culorii puterii, violetul este întotdeauna asociat cu puterea, a fost o culoare folosită pe scară largă de monarhi în hainele lor și straturile mari, este o culoare care amestecă două culori foarte puternice: roșu și albastru.

Roșu este foc pur, este puterea și pasiunea iar albastru este o culoare de probleme de afaceri relevante și grave și deciziile afacerilor. De aceea, deciziile importante combinate cu pasiunea sunt puterea, sunt carisma, sunt fermitatea.

Pentru ce se folosesc lumânările violet?

Lumânările violet servesc la eliminarea obstacolelor și blocajelor pe care le găsim în drumul nostru pentru a ne atinge realizările, atunci când stim clar unde mergem, dar există ceva ce știm ca ne împiedică și vrem să-l distrugem.

Adică, atunci când dorim să obținem ceva puternic, o slujbă, o realizare academică, lumânarea violet va lumina calea de a arde obstacolele care sunt pe drum.

În dragoste este, de asemenea, eficient, atunci când știm că totul merge bine, dar există ceva care ne împiedică să mergem înainte și dorim ca acesta să se încheie și să se despartă pentru a lăsa relația noastră să înflorească pe deplin.

Violetul, liliacul și violetul sunt utilizate în mod interschimbabil la lumânări. Așadar, dacă trebuie să eliminați obstacolele pentru a vă atinge scopurile, nu ezitați să folosiți o lumânare care are oricare dintre aceste nuanțe.

Este o culoare care a fost folosită pe scară largă și în religie pentru arhiepiscopii care au o putere imensă în biserică și reprezintă încă o dată atingerea controlului.

Lumânările violet au unele puteri cu rezultate incredibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here