Totul în această viață este, de obicei, căutat de sens și acolo includem și lumânări, care pe lângă faptul că servesc pentru a decora și a avea o seară romantică, sunt adesea folosite și în multe alte scopuri.

Având cunoștințele potrivite, lumânările pot fi folosite pentru a vă ajuta să obțineți tot ce doriți sau pentru a vă proteja de invidie și de fenomene rele, atât dumneavoastră, cât și familia și casa dvs.

Și tot ceea ce urmează să vă spunem aici, pentru că vrem să vă învățăm să știți în permanență care este semnificația lumânărilor, dacă sunt aprinse, felul în care au plecat când s-au topit, mișcările flăcărilor… și mai mult, mult mai mult.

Ce este o lumânare?

Poate părea evident, dar ce este o lumânare ? Ca lumânare este încă un element format din combustibil solid cu o anumită formă. După cum știți, există lumânări cu toate formele pe care vi le puteți imagina, făcute din parafină și cu un fitil in interior pentru a funcționa ca sursă de lumină.

Utilitățile lumânărilor sunt nesfârșite, de la iluminat până la furnizarea căldurii ca ornament pentru sărbători precum nunți, înmormântări sau botezuri, pentru a fi folosite în ritualuri cu lumânări, dacă avem vreo nevoie pe care dorim să o corectăm.

Limbajul lumânărilor

Deși sună ciudat să înțelegi la prima vedere, știi că există un limbaj al lumânărilor? Acest limbaj este descris prin interpretarea semnificațiilor care rezultă din utilizarea lumânărilor.

Este o practică adânc înrădăcinată în lumea magiei, ritualurilor și energiilor. Acea magie este legată de energia care vine din lume pentru a comunica cu noi, în acest caz prin lumânări.

Semnificatia lumânărilor colorate

Există diverse lumânări și se fac in infinite culori si forme, iar acum, dacă ne concentrăm pe culori, fiecare are asociate forțe și puteri care sunt invocate ori de câte ori sunt aceste lumânări aprinse.

Dar să nu credeți că este suficient să le luminați, cu ele deschideți un port mistic care vă poate ajuta să găsiți ceea ce căutați în lumânări. Apoi vă lăsăm cu semnificațiile lumânărilor colorate.

Semnificatie lumânări galbene

Aceste lumânări galbene sunt direct legate de bani, comunicare, creativitate și bunuri materiale. Da, culoarea sa este legată de soare, nu este o coincidență, de aceea această culoare este asociată cu bucuria, lumina și viața.

Prin urmare, lumânările galbene sunt încărcate cu pozitivitate, deși se poate spune că nu tot ceea ce strălucește este aur, iar lumânările galbene au o latură mică și întunecată, deoarece sunt asociate și cu invidie, dispreț și ambiție. Folosește-le cu atenție pentru a nu fi ispitit.

Semnificatia lumânărilor albastre

Cele albastre sunt lumânări asociate cu relaxare, seninătate și calm. De asemenea, îi ajută pe toți cei care le folosesc în meditație și concentrare, deși trebuie avut în vedere că în funcție de nuanța de albastru, efectul lor este foarte diferit.

O lumânare albastru deschis este legată de dreptate, inspirație și îmbunătățirea memoriei. În timp ce o lumânare albastru închis este legată de tristețe, vibrații rele sau chiar depresie.

Semnificatia lumânărilor albe

Lumânările albe sunt cele mai folosite, este cea mai predominantă culoare în biserici, case și orice tip de ceremonie. Lumânările albe sunt legate de puritate, divinitate și imaculat.

De aceea, lumânările albe sunt folosite în multe ritualuri pentru a purifica, curăța și atrage armonia în locul care merită starea sa.

Semnificatia lumânărilor albastru deschis

După cum am vorbit la lumânările albastre, lumânările albastru deschis sunt lumânări care sunt legate de pace și puritate, din cauza relației lor strânse cu albul.

De aceea, culoarea albastră este sinonimă cu reflecția, deși nu trebuie să uităm că este o culoare serioasă, de probleme importante care trebuie tratate, care ne încurajează să ne gândim la ceea ce facem.

Semnificatia lumânărilor in 7 culori

Acele lumânări in 7 culori au un scop clar și anume de a promova scopurile dvs. și obiectivele pe care le setați pentru sine. După cum puteți vedea, această lumânare are cate o bucată din cele mai utilizate culori, astfel încât utilizările și utilitățile sale sunt multe.

Asemănător cu curcubeul care oferă bucurie și speranță, este același sens cel pe care îl oferă această lumânare, deoarece odată cu ea se oferă speranța, astfel încât toate obiectivele tale să fie îndeplinite .

Semnificatia lumânărilor de culoare aurie

Culoarea aurie este o culoare asociată glamourului și succesului, deoarece asemanarile sale cu aur și bani nu sunt întâmplătoare, iar garanțiile succesului sunt asigurate cu aceste lumânări aurii.

Soarele a fost întotdeauna o stea admirată printre multe religii, triburi din diferite zone ale planetei și nu este surprinzător, pentru că este foarte important pentru noi și fără el nu am putea trăi. Prin urmare, culoarea sa este strâns legată de acesta.

Semnificatia lumânărilor maro

Sensul lumânărilor brune este legat de pământ, copaci și, în general, natura, din acest motiv sensul său este de stabilitate și cumpătare.

Dacă scopul tău este să rămâi ferm în ceva ce ai și deții fără să vrei să atragi ceva sau să-l arunci, lumânarea maro este a ta.

Semnificatia lumânărilor mov

Culoarea mov sau liliac este culoarea puterii, este culoarea folosită în veșmintele regalității, cu hainele și straturile lor grozave, deoarece originea acestei culori se naște din fuziunea celorlalte două, albastru și roșu.

Roșu, care înseamnă foc pur și albastru, care este culoarea problemelor importante și grave. Amestecul său este foarte puternic pentru utilizare în probleme legate de afaceri sau decizii importante. Din această sinergie se nasc lumânările violet .

Semnificatie lumânări portocalii

Acele lumânări portocalii sunt strâns legate de soare și puterea, prin urmare, ea se referă la sentimente și emoții mari. Deși un exces ne poate duce către o parte mai mândră.

Așadar, lumânările portocalii sunt sinonime cu forța și capacitatea de a depăși, incită dorința de a trăi, bucuria, fericirea, acțiunea și optimismul.

Semnificatie lumânări negre

Acele lumanari negre sunt lumânări legate de rău și negativ, dar totul depinde de mâinile in care sunt utilizate și scopul lor.

Lumânările negre sunt folosite pentru ritualurile de vrăjitorie și pentru magia negativă , pentru a separa cuplurile sau pentru a arunca ochii cuiva. Dar fii atent, karma te va aștepta.

Semnificatie lumânări de culoare argintie

Acele lumânări de argint sunt lumânări legate de reflecție și de spiritualitate, pentru că dacă scopul este de a deschide noi căi pentru viața ta și de a umple cu speranță, esti in culoarea potrivita.

Culoarea argintie este culoarea care evocă energia pentru a vă conecta cu sinele vostru interior, cu acele sentimente profunde care uneori costă și atrag din regretele noastre.

Semnificatie lumânări rosii

Lumânările roșii sunt sinonime cu dragoste, pasiune, foc și cele mai folosite în plus față de alb la Crăciun, pentru culoarea sa alb-negru.

În acest fel, lumânarea roșie este sinonimul încrederii în sine și al regenerarii energiei pentru a face față oricărei situații în care cineva este și trebuie să rezolve singur sau însoțit.

Semnificatie lumânări roz

Roz lumânare este o lumânare asociată cu femeile și feminitatea. Prin urmare, sensul său este cel al loialității, fidelității și echilibrului, deoarece femeile știu să controleze instinctele mult mai bine decât bărbații.

Spre deosebire de lumânarea roșie, lumânarea roz nu este atât de impulsivă și, prin urmare, reprezintă înțelepciunea atunci când întreprinde acțiuni fie în dragoste, fie în câmpul care este necesar.

Semnificatie lumânări verzi

Acele lumânări verzi sunt lumânări de speranță și de fertilitate, prin urmare, acestea sunt asociate cu tinerii, cu o creștere și bogăție pentru orice proiect.

Creativitatea, productivitatea și comunicarea sunt alte caracteristici de bază ale lumânărilor verzi și pe care le poți aduce în viața ta doar știind să le invoci corect.

Tipuri de lumânări

Există multe tipuri de lumânări și aici vă vom arăta toate, pentru că în funcție de tipul nostru ne vom putea bucura de unele beneficii sau altele. Aceasta deoarece sunt utilizate în multe aspecte și domenii ale lumii noastre actuale.

Iată diferitele tipuri de lumânări care sunt cele mai cunoscute și pe care ar trebui să le știi.

Lumânări japoneze

Acele lumânări japoneze sunt lumânări cel mai frecvent utilizate de către investitori sau persoane care lucrează în piața de valori. În acest fel, multe grafice temporare sunt prezentate ca grafice complet din lumânări.

Lumânările japoneze au apărut din vânzarea orezului și au devenit populare în Occident în anii 90.

Lumânări de ceara

Drept lumânări de ceară sunt lumânări în mare parte cunoscute în piața industrială. Sunt fabricate aproape în totalitate din parafină, al căror material provine direct din ulei și care, odată uscat, devine un combustibil solid.

În trecut, acestea erau fabricate din ceară de albine, grăsime, uleiuri sau unt de animale, proprietățile lor erau diferite de cele ale parafinelor, dar utilizările lor erau aceleași ca în prezent.

Lumânări decorative

Dacă ați văzut vreodată lumânări pentru decorare, vă informăm că există tot atâtea tipuri pe care capul dvs. este capabil să le imagineze, deoarece există atât de multe tipuri încât ar fi imposibil să le enumerați pe toate aici.

De la lumânări pentru decorarea unor evenimente specifice, cum ar fi lumânări de cununii, comuniuni etc. pana la lumânări pentru a decora o casă modernă sau forme pentru ele. Nu ratați marea listă pe care o avem pentru dumneavoastră.

Lumânări aromatice

Odată cu reînvierea aromaterapiei, lumânările au fost, de asemenea, impregnate cu această temă, care a oferit un punct în favoarea lumânărilor și o modalitate de a-și extinde utilizarea la ceva cu atâtea secole de utilitate .

De la lumânări naturale, la lumânări ecologice, trecând la manual, gel sau chiar romantic pentru a ajuta în acele momente de pură pasiune, toate tipurile le vor găsi în lumânări aromate.

Lumânări ezoterice

După cum veți vedea puțin mai jos, există o mulțime de ritualuri de magie atât albă, cât și neagră, iar lumânările sunt instrumentul cel mai direct pentru realizarea lor.

De aceea, există multe lumânări create pentru anumite scopuri și care ajută la sporirea dorințelor solicitate, veți găsi cea mai mare listă pe care ați reușit să o găsiți din rețeaua de lumânări ezoterice.

Lumânări aniversare

Ai o rudă care aniverseaza 15 ani sau îi va împlini în curând? Această postare vă va ajuta cu idei și sugestii, astfel încât ziua de naștere să nu treacă neobservată ca încă una.

De la piesele centrale, prin serate ca și decorațiuni sunt tipurile de lumânări timp de 15 ani pe care le veți putea găsi, ajutându-vă cu culori și suporturi pentru a nu lăsa nici cel mai mic detaliu.

Ritualul lumânărilor

Magia este o cunoaștere foarte străveche și primitivă pe care omul a folosit-o din anii imemoriali pentru a invoca forțele supranaturale ale Mamei Natură.

Ritualul cu lumânări pe care il veți găsi aici cuprinde cele 4 elemente (pământ, aer, foc și apă) pe care mama natura le-a pus la dispoziția noastră. Împreună cu culorile și materialele veți învăța cele mai bune ritualuri, astfel încât obiectivele dvs. să fie îndeplinite.

Ritualuri cu lumânări galbene

Aceste ritualuri cu lumanari galbene sunt ritualul chintesența folosit pentru a atrage bani sau pentru a câștiga vitalitate și sănătate. De aceea, sunt reginele regatului ritualurilor.

Dacă scopul tău este să îți îmbunătățești afacerea, să îți îmbunătățești economia sau cea a altora, acesta este ritualul tău.

Ritualuri cu lumânări albe

Lumânările albe sunt cele mai utilizate în orice domeniu, deoarece sunt un sinonim pentru puritate. Dacă obiectivul tău este să absoarbă energia negativă care te înconjoară și să creezi un parfum calm în mediul tău, ritualul cu lumânări albe este ceea ce ai nevoie.

Dacă aveți nevoie de un ritual care să atragă dragostea sau să obțineți un loc de muncă bun, lumânările albe vă vor ajuta astăzi și ori de câte ori aveți nevoie, așa că nu ezitați și aflați-le pe toate.

Ritualuri cu lumânări de miere

Mierea este sinonimă cu dulceața și naturalețea, pentru că sunt dulci și provin din natura mamei, în special albinele. Deci, dacă aveți nevoie de energii pozitive și prietenii, ritualul lumânărilor cu miere poate fi cel mai bun aliat al vostru.

Deși pare greu de crezut, ritualul de acostare cu miere, zahăr și scorțișoară este unul dintre cele mai cunoscute și mai eficiente pe care le poți folosi din toată lista pe care o avem pentru tine.

Ritualuri cu lumânări aurii

Ritualul cu lumânări de aur sunt ritual chintesența pentru a atrage succesul și bogăția vieții sau oameni pe care doriți să ii dirijati spre dumneavoastră.

Atenție, însă, dacă lăsați lumânările aurii să se stingă cu aerul, simbolizați opusul și o îndepărtare din gândurile voastre și toate ritualurile trebuie să fie îndeplinite cu atenție pentru a evita atragerea contrariului.

Ritual cu lumânări violet sau mov

Lumea spirituală este legată direct de ritualurile cu lumânări violet, deoarece ajută la curățarea spiritului și a acelei energii interioare. Ne ajută chiar să ne conectăm cu acei oameni care au murit sau să întărim iubirea de la distanță.

De asemenea, pot fi utilizate pentru meditație și pentru a vindeca tot felul de afecțiuni, cum ar fi stresul.

Ritual cu lumânări negre

Ritualul cu lumânări negre după cum se poate deduce este de a nu atrage nici un bine pentru tine sau pentru ce doriți să se realizeze, de aceea ar trebui să fiti foarte atenți atunci când il efectuați și sa știti că karma va fi mereu prezenta.

Nu vă recomandăm niciodată să folosiți răul ca practică, dar dacă vă aflați în orice moment in nevoia de a efectua vreo acțiune similară, aici puteți găsi tot ce aveți nevoie la magia neagră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here