14 – 20 octombrie – Horoscop saptamanal balanta

Ar fi foarte convenabil ca persoanele Balanta sa faca un test in aceasta saptamana pentru a confirma ca totul este in regula cu organele sistemului reproducator. La locul de munca veti avea ocazia unui nou inceput. Pe parcursul urmatoarelor zile va avea loc un eveniment care, desi, in principiu, poate parea negativ, acesta va fi transformat in cateva saptamani in progrese profesionale importante. Exista posibilitatea de a fi concediat sau fortat sa demisioneze.

Nu ar trebui sa simti frica, deoarece ai o capacitate suficienta pentru a obtine un alt loc de munca. Stelele iti favorizeaza cresterea locului de munca si de aceea locul pe care il vei gasi va fi mult mai bun decat locul in care te-ai aflat. In planul iubirii, barbatul Balanta va avea o saptamana proasta. Vei trai multa dezamagire si furie. Simti ca tu esti cel care sustine relatia si ca partenerul tau arata foarte putin interes. Nu simti ca iubita ta iti ofera sprijin.

Cu toate acestea, este posibil sa greseti. Partenera ta este obisbuita sa ofere multa libertate persoanei de langa ea. De aceea, daca vorbiti cu ea sincer si clarificati ceea ce simtiti, probabil ca lucrurile se pot rezolva. Femeia Balanta saptamana aceasta va simti ca sentimentele ei sunt clarificate si ca in sfarsit poate lua decizii importante. Veti descoperi ca puteti planifica un viitor cu partenerul dvs. si veti decide sa va abandonati temerile si sa faceti un alt pas pentru a consolida relatia.

Clic pe zodie pentru a citi horoscopul saptamanal:

Berbec        Taur  Gemeni

Rac         Leu        Fecioara

 

Balanta   Scorpion Sagetator

Capricorn Varsator         Pesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here