14 – 20 octombrie – Horoscop saptamanal berbec

A sosit momentul sa te ocupi de tine si sa te dedici pregatirii tale intelectuale. Saptamana aceasta va incepe o perioada care se va extinde in urmatoarele cinci luni, in care Berbecul se va bucura de multa concentrare si usurinta pentru a asimila cunostinte. Nu o pierdeti pentru niciun motiv, chiar daca asta inseamna sa nu spuneti altor persoane. In viitorul apropiat vor aparea in oportunitatile tale de viata la care poti avea acces doar daca esti pregatit, deci studiul ar trebui sa fie o prioritate pentru tine in urmatoarele luni.

Ai reusit sa te adaptezi la noul tau loc de munca si in aceasta saptamana vei primi o compensatie neasteptata pentru toata dedicatia.

In iubire, barbatul Berbec va avea o saptamana excelenta, va atinge stabilitatea cuplului si va trai momente foarte placute. Femeia Berbec va avea o saptamana complicata. In jurul partenerului tau exista persoane care nu iti plac. Cand esti cu ei nu te simti confortabil si cu siguranta nu fac nimic pentru a te integra.

Aceasta situatie este neplacuta, dar incearca sa gasesti o alta alternativa decat pauza. In toate relatiile, trebuie sa depasesti obstacolele si sa te adaptezi pana cand cuplul este ferm constituit. Spune-i partenerului despre disconfort pentru a vedea daca poate gasi o modalitate de a rezolva.

Clic pe zodie pentru a citi horoscopul saptamanal:

Berbec        Taur  Gemeni

Rac         Leu        Fecioara

 

Balanta   Scorpion Sagetator

Capricorn Varsator         Pesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here