14 – 20 octombrie – Horoscop saptamanal capricorn

In mediul familial, este important ca, in cursul acestei saptamani, toti barbatii si femeile din Capricorn sa aiba grija de energia lor, sa nu lase oamenii negativi, nici macar rudele, sa va indeparteze vitalitatea si bucuria.

La locul de munca este o persoana de sex masculin cu multa autoritate. Cu toate acestea, aceasta persoana nu va va spune nimic, ci va va urmari indeaproape. Straduieste-te mai mult ca niciodata in munca ta si fa-ti performanta remarcabila, pentru ca el va observa si te va propune pentru o pozitie care te va interesa foarte mult. Esti o persoana foarte ambitioasa si aceasta este o caracteristica buna. Totusi, ambitia excesiva va poate provoca pagube economice grave in zilele urmatoare.

Aventura dvs. de afaceri va ofera profituri foarte bune, dar doriti mai multe si din aceasta cauza puteti lua decizii prea riscante saptamana aceasta. Incercati sa recuperati restrangerea putin inainte de a lua orice decizie cu privire la activitatea dvs. de afaceri. In domeniul iubirii, barbatii si femeile din Capricorn vor trai o saptamana magica cu persoana pe care o iubesc. Relatia dvs. trece printr-un moment de boom, imbunatatire si consolidare. Este un moment ideal pentru a planifica o calatorie impreuna, care sa va permita sa petreceti timp singuri.

Este un cuplu cu mult viitor, asa ca aveti grija de acesta astfel incat sa creasca in continuare.

Clic pe zodie pentru a citi horoscopul saptamanal:

Berbec        Taur  Gemeni

Rac         Leu        Fecioara

 

Balanta   Scorpion Sagetator

Capricorn Varsator         Pesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here