14 – 20 octombrie – Horoscop saptamanal fecioara

Va fi o saptamana in care veti lua decizii care vor fi foarte importante pentru fericirea viitoare. Veti relua o activitate, fie ea sportiva, artistica sau intelectuala pe care ati fost fortat sa o abandonati.

Acest hobby va va permite sa va recuperati emotia si vitalitatea pe care o aveti, dar pe care ati pierdut-o din cauza numeroaselor probleme pe care le-ati avut in ultimeleluni. Amintiti-va ca dupa furtuna vine calm.

Furtuna din viata ta a trecut si de acum o perioada foarte favorabila incepe astrologic in toate domeniile. Anima-te pentru ca te asteapta dragoste si fericire. La locul de munca vei incepe saptamana aceasta intr-o dispozitie foarte proasta si colegii tai vor arata aprecierea pe care o simt pentru tine, incercand sa-ti potoleasca starea de spirit. In domeniul iubirii, barbatii si femeile din aceasta zodie vor trai emotional o saptamana foarte intensa. Viata ta de dragoste va fi un dezastru si acest lucru va te va face foarte irascibil.

Evitati cat puteti pentru ca probabil pierdeti controlul si ajungeti la agresiuni fizice. Una dintre cauzele problemelor cu partenerul este gelozia ta, banuiesti ca este necredincios. Asteptati cateva zile pana cand starea de spirit se va stabiliza putin si abia apoi luati decizii.

Clic pe zodie pentru a citi horoscopul saptamanal:

Berbec        Taur  Gemeni

Rac         Leu        Fecioara

 

Balanta   Scorpion Sagetator

Capricorn Varsator         Pesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here