14 – 20 octombrie – Horoscop saptamanal gemeni

Saptamana aceasta va incepe pentru toti barbatii si femeile din acest semn un ciclu in care vor tinde sa imbunatateasca relatiile cu toate persoanele din jurul lor. Stelele favorizeaza comunicarea, va fi mult mai usor sa exprime altora lucrurile ca ii deranjeaza. Dar acest lucru nu va provoca discutii, ci chiar invers. La locul de munca, Gemenii nu vor avea o saptamana buna.

Nu veti putea iesi in evidenta pentru urmatoarele zile, deoarece starea voastra emotionala o va preveni. Nu te infasura in depresie, refugiati-va in prieteni si in familie. In domeniul financiar si de afaceri, veti avea o saptamana excelenta. Afacerea ta trece printr-o etapa foarte favorabila si iti ofera o rentabilitate mare. Cu toate acestea, in urmatoarele zile veti descoperi ca exista un conflict mare intre unii membri ai personalului companiei dvs.

Trebuie sa va implicati sa rezolvati aceasta situatie, deoarece altfel veti fi afectat din punct de vedere economic in viitorul apropiat. In domeniul iubirii, oamenii din aceasta zodie Gemeni care sunt singuri vor avea o saptamana excelenta. In zilele urmatoare vor fi foarte favorizati de stele sa intalneasca o persoana, probabil din semnul Capricorn sau Varsator, pentru care vor simti o atractie saxuala puternica. Poti petrece momente de pasiune si placere sexuala cu acel barbat sau femeie, dar nu te entuziasma pentru ca nu se va ajunge la nimic altceva.

Clic pe zodie pentru a citi horoscopul saptamanal:

Berbec        Taur  Gemeni

Rac         Leu        Fecioara

 

Balanta   Scorpion Sagetator

Capricorn Varsator         Pesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here