14 – 20 octombrie Horoscop saptamanal scorpion

Va fi o saptamana foarte favorabila negocierilor, in special in domeniul economic si al muncii. In ceea ce priveste mediul familial, in sfarsit saptamana aceasta puteti trai zile linistite si armonioase cu familia. In ultima perioada ati avut discutii puternice, in special intre parinti si copii, dar lucrurile vor incepe sa se linisteasca incepand de luni. Saptamana aceasta va veti simti foarte inconfortabil pentru prima data la locul de munca.

Exista o persoana de sex masculin care a venit recent sa lucreze in companie. Nu te intelegi cu el si astazi va fi o discutie puternica. Este foarte probabil sa fii dus de impulsurile tale si sa spui lucruri pe care ulterior le vei regreta. Problema este ca, oricat de mult iti ceri scuze, este greu sa uiti. Situatia se va agrava, deoarece nu veti lupta cu un coleg de munca din aceeasi ierarhie, ci cu cineva dintr-o ierarhie superioara.

Ar fi bine daca aveti posibilitatea de a solicita un transfer in alt loc. In domeniul iubirii, ai dat dovada de multa rabdare fata de partenerul tau. Partenerul a trecut prin perioade foarte grele in ultimele luni si ai fost acolo pentru a-l sustine. Cu toate acestea, acum problemele au disparut, dar starea proasta a partenerului tau continua. Nu va ganditi sa incheiati cu partenerul, deoarece este o relatie cu mult viitor, trebuie doar sa acordati timp persoanei iubite.


Clic pe zodie pentru a citi horoscopul saptamanal:

Berbec        Taur  Gemeni

Rac         Leu        Fecioara

 

Balanta   Scorpion Sagetator

Capricorn Varsator         Pesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here