14 – 20 octombrie – Horoscop saptamanal taur

La locul de munca in aceasta saptamana vor avea loc schimbari in cele mai importante niveluri ierarhice, iar aceste schimbari vor fi foarte propice pentru dvs. Saptamana aceasta, oamenii acestui semn vor avea multa creativitate. Daca ati avut un proiect artistic in curs din cauza lipsei de inspiratie, profitati de aceasta zi pentru ca puteti face progrese incredibile. De asemenea, puteti utiliza acea creativitate pentru a genera proiecte care va permit sa va imbunatatiti economia sau sa va impulsionati proiectul comercial prin idei noi. Sanatatea Taurului va fi putin precara in aceasta saptamana, este recomandat sa mancati intr-un mod echilibrat si sa va hidratati suficient.

In domeniul iubirii, barbatuldin aceasta zodie Taur va face saptamana aceasta o descoperire ca il va umple de neliniste. Vei descoperi ca partenerul tau se gandeste la cineva din trecutul sau sentimental. Este o relatie indelungata care a fost foarte importanta pentru persoana pe care o iubiti, dar care s-a incheiat drastic din cauza mortii acelui barbat. Nu are niciun sens sa va simtiti rau, aveti un trecut si in trecut exista amintiri. Este firesc ca pertenerul tau sa-si aminteasca cu afectiune de acea persoana care a fost atat de importanta in viata sa si nu mai este in aceasta lume.

Femeia Taur va avea multe indoieli in aceasta saptamana cu privire la sinceritatea sentimentelor partenerului. Veti dori sa continuati sa avansati in relatie, dar partenerul va refuza sa isi asume angajamente.

Clic pe zodie pentru a citi horoscopul saptamanal:

Berbec        Taur  Gemeni

Rac         Leu        Fecioara

 

Balanta   Scorpion Sagetator

Capricorn Varsator         Pesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here