Îndepărtarea ghinionului este un alt lucru pe care îl poți face cu un ou, pe lângă ritualul tipic de curățare pentru energiile negative și atât de multe alte vrăji și ritualuri care se pot face cu ouă.

Oul reprezintă esența vieții și a regenerării, este o ființă vie și are puterea de a scoate energia proastă a persoanei și de a o absorbi, așa că aici o vei folosi ca o modalitate de a elimina ghinionul din viața ta sau lucrurile rele. Asta se întâmplă cu tine și cu ce te înconjoară.

Indepartati ghinionul cu un ou

Vraja cu ou si cu ajutorul Arhanghelilor

Conditii pentru a face vraja:

Ziua pentru a face acest lucru: Orice zi a săptămânii, cea mai bună fiind sâmbătă.

Faza lunii: sfertul în scădere

Program: cu soarele coborând (de la amiază până la miezul nopții)

Ce veți avea nevoie pentru a înlătura ghinionul cu această vraja:

  • 1 ou de pui proaspăt (orice culoare)
  • 1 lumânare neagră
  • 1 lumânare albă
  • 1 kg (sau mai mult) de sare grosieră
  • 1 tijă de tămâie (din orice parfum)
  • 1 pahar cu apă
  • Puțină salvie, virnanţ sau rozmarin
  • 1 ac
  • 1 monedă (de orice valoare și culoare)

Cum se face vraja pentru a elimina ghinionul

Acest ritual servește atât pentru a îndepărta ghinionul, cât și pentru a scăpa de tot felul de lucruri negative care îți afectează viața.

Norocul este cel mai evident, primul lucru pe care îl observați, tot felul de lucruri și evenimente nefericite încep să vi se întâmple.

Dar, de asemenea, ești plin de gânduri negative, lupte cu partenerul, familia sau alte persoane, dispute privind munca, probleme cu banii și tot felul de lucruri negative care par să crească zi de zi.

Există binecunoscutul „Curățat cu ou ” pentru a ajuta în aceste cazuri, în care pur și simplu treci un ou peste corpul tău gol și apoi îl spargi într-un pahar cu apă, dar acest ritual pe care îl vedem astăzi merge cu un pas mai departe.

În această vrajă pentru a îndepărta ghinionul, vă veți ajuta cu Arhanghelii, pe care îi veți chema în ajutorul vostru, cu rugăciuni și cu o procedură întreagă rituală, care are un rezultat și un efect mai mare decât simpla curățare cu ou.

Dacă doriți să consolidați acest ritual, puteți face curățarea ouălor mai întâi sau mai târziu, atunci când ați terminat ritualul.

Instrucțiuni pentru a face vraja cu ou:

1. Primul lucru pe care îl veți face este un cerc de protecție, pentru a dezvolta ritualul acolo.
Stai undeva într-o cameră și întinde brațul drept, trasează cu degetul arătător al mâinii un cerc complet în jurul tău, mereu în sensul acelor de ceasornic, la dreapta, în sensul acelor de ceasornic.

2. Odată desenat acest cerc imaginar, așezați următoarele elemente în cele patru puncte cardinale :
-La capătul Est (asociat cu elementul aer) pune betisor de tamaie și aprinde-l.
-La capătul de Vest (asociat cu elementul de apă) plasați paharul cu apă
-La capătul NORD (asociat cu elementul Pământ) puneți sarea grosieră (într-un bol)
-La capătul SUD (asociat cu elementul Foc) plasați lumânarea albă, în care ați scris anterior cu ac numele dvs. complet și cuvintele „Noroc pentru mine”. Aprinde lumânarea albă.

3. Ia acum lumânarea neagră și scrie cu acul:
„Lasă ghinionul și răul să dispară ACUM din viața mea”

Puneți lumânarea neagră în centrul cercului și nu o aprindeți încă.

4. Acum veți invoca cei 4 Arhangheli și cele 4 elemente sacre:
Începeți cu estul: opriți-vă să căutați în această direcție și chemați elementul AER și Arhanghelul RAFAEL, primindu-l și mulțumindu-i pentru ajutor.

Acum întoarce-te către SUD (adică mișcându-te în sensul acelor de ceasornic) și cheamă elementul FOC și Arhanghelul MIHAIL, primindu-l și mulțumindu-i pentru ajutor.

Apoi, întoarceți-vă spre Vest, chemând elementul APA și Arhanghelul GABRIEL, primindu-l și mulțumindu-i.

Intoarceți-vă în sfârșit spre NORD, chemând elementul PAMANT și Arhanghelul URIEL, primindu-l și mulțumindu-i.

5. Aprinde lumânarea neagră și spune cu voce tare:
„Fie ca răul să dispară din viața mea” .

6. Puneți oul de pui în pahar cu apă, pentru a-l spăla, în timp ce spuneți:
„Ești deja curat. Că sunt la fel de curat ca tine. ”<

7. Folosind acul, faceți o gaură la capătul oului, în partea de sus unde coaja este mai grea.

După ce a fost făcută gaura, suflați în ou și spuneți:
„Răul, negativul, ghinionul, ei se mută de la mine la tine. Totul ți se întâmplă și rămân curat și curat. Așa să fie. ”

Luați lumânarea albă pentru o clipă și aruncați o picătură de ceară pentru a sigila gaura din ou. Întoarceti lumânarea la locul ei.

8. Acum cereți ajutorul și asistența Arhanghelilor pentru a vă ajuta:

„Apel la puterea ta, MIHAIL, puritatea ta și lumina ta, te rog să mă ajuți, să mă protejezi, să-mi îndepărtezi tot răul și să mă umple de bunătate și har. Mulțumesc pentru ajutor. S-a terminat. „

Repetați aceleași cuvinte pentru Arhanghelii Uriel, Gabriel și Rafael.

9. Meditați câteva momente în repaus, vizualizați-vă curat, pur, cu noroc, cu momente fericite, cu bucurie, cu sănătate și iubire, cu bunăstare și prosperitate materială.

10. Acum vă veți lua la revedere de la Arhangheli și elemente, întorcându-vă această dată în sens invers acelor de ceasornic, adică spre stânga.

Începeți de data asta în nord și spuneți la revedere Arhanghelului Uriel cu aceste cuvinte:

„Vă mulțumesc pentru ajutor și prezența dvs., bunule Uriel. Acum vă puteți întoarce la locul dvs. sau unde vi se solicită. „

Apoi întoarceți-vă spre vest și repetați același lucru către Arhanghelul Gabriel, apoi continuați spre sud și eliberați-l pe Mihail și în cele din urmă aruncațil pe Arhanghelul Rafael în Est, mulțumindu-i.

11. Acum puteți anula cercul magic. Faceți-o în sens invers acelor de ceasornic, întorcându-vă cu indexul extins de la dreapta la stânga.

Puteți părăsi locul, în timp ce lumânările încă ard și se consumă.

12. Indiferent de lumânarea albă, odată ce lumânarea neagră s-a stins, puteți începe să încheiați acest ritual pentru a îndepărta ghinionul:

Luați oul și îndreptați-vă spre terasa sau grădina dvs. pentru a săpa o mică gaură de aproximativ 30 de centimetri adâncime.

Dacă nu aveți o terasă sau o grădină pentru că locuiți, de exemplu, într-un apartament de clădire, trebuie să faceți acest lucru în altă parte, un parc sau un loc unde puteți săpa și îngropa oul pentru a îndepărta ghinionul.

13. Săpați groapa mica, așezați puțin din sarea grosieră pe care ați folosit-o în ritual, puneți in gaura un pat de sare, adăugați niște rozmarin, salvie sau virnanţ și acoperiți complet oul cu sare.

Apoi lăsați moneda ca plată și acoperiți gaura cu restul solului, până când pamantul este netezit complet.

14. Du-te înapoi în casă și poți deja arunca restul lucrurilor, lumânarea albă, apa din pahar, cenușa de la tamaie. Porniți totul în coșul de gunoi fără probleme.

Apoi uita vraja pentru a elimina ghinion și lasă puterilor actul de a interveni, ei o vor  face în felul lor și in timp.

Acest ritual pentru a elimina ghinionul și lucrurile negative poate acționa imediat sau poate dura până la un ciclu lunar (aproape o lună) pentru a lucra, dar puteți fi sigur că va fi și totul se va îmbunătăți pentru tine … Așa să fie!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here