Semnificatia lumânării roșie este legata de energie, sănătate, vigoarea și vitalitatea, reprezintă foc și pasiune.

Semnificatia lumânării roșii cele mai importante este faptul că ele reprezintă sânge, sexul, fertilitatea și de apărare.

Lumânări roșii pasiune Incite în vrăji dragoste, arderea iubirii sexuale.

Semnificatia lumanarilor rosii

flacara ale unor lumanari rosii

Semnificatia lumânări roșii, în general , este de a aduce energie, pasiune, voință și atletismul în special în materie de concurență.

Lumânările roșii sunt de asemenea foarte eficiente în regenerarea și activarea a ceva stagnant sau mort.

Dacă există un proiect personal sau profesional care tocmai nu a început, cu o lumânare roșie vă poate oferi un impuls.

Roșul este, de asemenea, culoarea succesului și a triumfului. Dacă trebuie să aduci noroc în viața ta, aprinde o lumânare roșie.

Există un potențial în roșu care depășește iubirea. Dacă pui lumânări roșii în casa ta, vei vedea cum vei câștiga puterea pentru a te confrunta la orice provocare vitală.

Culoarea roșie atrage tot felul de energie pozitivă și datorită acesteia veți găsi motivația de a realiza ceea ce ați propus să faceți. Dacă combinați mai mult de o lumânare roșie, aceasta vă va consolida puterile și va transmite mai multă luciditate.

Aceste lumânări incită la o dragoste pasională mai degrabă decât romantică, dar suficient pentru a fi foarte sexuală și fertilă.

Lumânările roșii reprezintă plăcerile pământești temporare

Lumânările roșii ajută la eliminarea pesimismului și a atitudinilor negative, întărindu-vă în fața inamicilor.

De asemenea, lumânările roșii reprezintă mândria, curajul, mânia și emoțiile puternice.

lumanari rotunde rosii

Când vorbim că lumânările roșii simbolizează furia, nu ne referim la furie ca resentiment, ci la mânia care caută dreptate și poate provoca schimbări pozitive.

În plus, puteți utiliza ca catalizator pentru a evita pericolul, conexiunea cu pământul și sănătatea fizică.

Pentru ce se folosesc lumânările roșii?

Lumânările roșii sunt folosite pentru a stârni furia, mulțumirea fizică și pofta pură. De asemenea, reprezintă disprețul și curajul de a înfrunta dușmanii.

flacara lumanare rosie

Roșul este o culoare aprinsă care atrage și magnetizează. Este cu siguranță un afrodisiac fierbinte. Aprinderea unei lumânări roșii este folosită ca un protector psihologic extraordinar.

Lumânările roșii sunt folosite pentru a consolida încrederea în sine și disciplina

În ritualurile cu lumânări roșii sunt folosite pentru o acțiune rapidă, fie pentru o competiție, luptă sau o ambiție în particular, acestea pot fi comutate pentru a crește puterea de viață, supraviețuire, voință.

Când aprinzi o lumânare roșie vei consolida pasiunea sexuală, dragostea și sănătatea fizică, deoarece îți oferă o energie incredibilă.

Lumânările roșii pentru dragoste

Dacă doriți să obțineți dragostea vieții voastre, să vă consolidați relația sau chiar să consolidați atracția sexuală, putem folosi lumânări roșii.

Este un ton plin de căldură care te va ajuta să depășești și să reușești la nivel sentimental.

În ce zi să aprinzi o lumânare roșie?

Marți este ziua potrivită pentru a efectua un ritual de lumânări roșii. Este o zi de luptă după care vine victoria, deci se spune că este ziua soldaților și a misionarilor.

Această lumânare crește, de asemenea, magnetismul atunci când este utilizat într-un ritual cu aceleași obiective.
Energia semnelor Berbecului și Scorpionului favorizează lumina acestei lumânări.

Deoarece este o lumânare de urgență, poate arde în orice moment. Dar ziua care este cea mai combinată cu energia acelei lumânări este marți și miercuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here